Hokbezoek vinkduiven  op zaterdag 2 juni 2018 !!!!!

Het stond al enige tijd op de agenda, maar dit jaar hebben de Friese leden het kunnen regelen.                                                                                                                                                                                We zijn dan ook benieuwd hoe de verschillende fokkers hun hobby beleven. Dit is ook het mooie van zo’n hok bezoek aan elkaar. Je kunt op een heel ongedwongen wijze over duiven praten en allerlei aanverwante zaken die betrekking hebben op onze mooie hobby. En dit onder genot van een hapje en een drankje.                                           We hopen dat vele leden maar ook andere belangstellenden gehoor geven aan dit zomer treffen.

Aangepast Programma 2 juni 2018:

aanvang 10 uur bij Gerben en Eltine   adres: Fam Bosma  Meerweg 13  8507 CA  Rohel                    Ontvangst met koffie!                                                             Fokker van koper zwart- en koper blauwvleugel .     Meerdere sierduivenrassen zijn hier te bewonderen , tevens kippen,cavia’s etc.

11.30 uur bij Andries en Tsjikke    adres Fam de Vries  Zevenhuizen 4  9064  DE Oudkerk                                                                                                                  Fokker van goud blauw –  goud zwart- en koper witvleugel.   Andries heeft  meerdere kleurduivenrassen in zijn hokken.

13.00 uur  bij Klaas en Marli    adres Fam Bil  It Merkelan 25  9244 CW   Beetsterzwaag                 Hier nuttigen we een broodmaaltijd!                                                    Fokker van koper blauw- en goud blauwvleugel

Opgave :  K.Bil   06-83693140 of  kbil@billysfarm.nl